Malin

Carpe Diem!

Madrid!

Publicerad 2010-03-01 19:51:18 i Allt & inget

Jag saknar ord...vilken underbar stad! Det finns inte en enda stad i världen som jag än så länge har besökt som är så otroligt vacker som denna stad. Så fort vi klev upp från tunnelbanan och jag såg vart vårt hotell låg så kände jag mig så otroligt bekväm. Sen blev det ju inte sämre av att se vårt underbara hotellrum med vår king size säng kan jag säga!

Vi gjorde jättemycket turism, det kändes som att vi var på jättemånga ställen men sen när vi kollade igenom vart vi ville gå så kändes det som att det fanns så otroligt mycket kvar att se. Det är precis det jag älskar med Madrid! Det är en stad med så mycket att erbjuda och det är inte riktigt samma sak här i Valencia. Den här staden är också fin men har inte alls lika mycket att erbjuda. Jag ser mig själv så starkt bo i Madrid och jag skulle hemskt gärna ha gjort det nästa år, om jag bara hade passat in i ramen för ett företag som erbjuder internship där.

 


Tyvärr blev våra bilder inte så bra som jag hoppades på, så inom en framtid så får vi nog köpa oss en bättre kamera och framförallt genomföra en liten fotokurs!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela