Malin

Carpe Diem!

Solen skiner!

Publicerad 2009-05-29 17:53:34 i Allt & inget

Tack för det! Det är så himla skönt med sol så det är inte klokt! Hoppas att det är så här varmt i Luleå när jag kommer upp...fast det spelar ingen roll om det är samma gradantal där som här om det blåser. För här blåser det varma vindar och däruppe existerar nog inte varma vindar. Gud vilket intressant inlägg! Nä, nu får jag skärpa mig. Ska komma på nåt bättre att skriva nästa gång. Men nu: Sista träningen med Dekkadans!
Allmänt depp

Publicerad 2009-05-21 23:41:39 i Allt & inget

Ja, just nu känner jag mig väldigt slut i skallen och inte alls uppåt. Det är inte så att jag är ledsen heller. Men jag har pluggat hela hela dagen och jag har som jag kanske har nämnt tidigare (?) varit ganska stressad över detta plugg. Jag funderade på att gå och lägga mig för över en timme sen, men jag har inte pratat med Jaime på hela dagen och han borde vara hemma nu från lite äventyr. Men snart ska jag sova! Och sen blir det en till dag med plugg. Min cykel fick för övrigt punktering (på bakdäcket dessutom) för andra gången på en vecka. Nu ska jag lämna in den till en norrlänning så vet man att den blir fixad. Jag har varken tid, ork eller nog med kunskap för att fixa det själv.

Självpepp hade varit bra just nu, men jag antar att man har såna här dagar ibland. Speciellt när ens älskling inte är här.
Sjuk och jävlig

Publicerad 2009-05-15 13:35:01 i Allt & inget

I förrgår skulle jag egentligen ha varit på dansträning. Igår skulle jag egentligen ha varit i skolan. Igår kväll skulle jag egentligen ha gått på Sof. Att vara sjuk nu är så otajmat det bara kan bli. Det är väl bara att acceptera antar jag. Men att det ska ta så lång tid för en meningslös förkylning att iaf bli så pass mild att jag kan göra nånting accepterar jag inte! Normalt sett gör jag precis allt med en förkylning. Man är ju trots allt bara lite snorig och kanske hostar en del. Men den här gången har det slagit ut mot hela min kropp i form av huvudvärk, yrsel och matthet. Jag är inte helt van med det och har svårt att bara låta det ha sin gång.

Ikväll vill jag gå på sof så jag hoppas att jag blir bättre under dagen och den här gången ska jag banne mig ta det superlugnt på träningen. I tisdags tog jag det lugnt halva träning men sen med den nya koreografin var det kört.

Idag är det äntligen två månader tills vi träffas igen. På nåt sätt känns det bättre än två månader och en vecka. Så från och med imorgon är det iaf mindre än två månader kvar. Borde jag inte få en medalj i positivt tänkande?

Annars så längtar jag fortfarande grymt mycket tills jag åker till Luleå. Pratade med Anncha häromdagen och det ska bli så kul att träffas igen! För några dagar sen insåg jag att jag bara har varit hemma i två veckor under mitt andra år här i Linköping. Helt galet, men jag har faktiskt inte haft tid att vara hemma mer än så. Visst , jag hade väl kunnat rata Spanien de båda gångerna. Men det vill jag ju inte eftersom att jag är i Luleå under somrarna. Stackars Jaime var ju över tre veckor i Luleå förra sommaren och 4 veckor nu i sommar. Fast han verkar ju vilja det, den sötnöten ;)

Slut för idag, tack för idag!

Det går inte bra

Publicerad 2009-05-10 20:12:22 i Allt & inget


inte bra alls...jag hoppas att skolan imorgon kan ge mig en liten knuff i rätt riktning för just nu vet jag inte vad annars som ska kunna göra det. Det är ju så löjligt att känna sig så här nere bara för att han är långt, långt borta från mig en mycket lång tid. Vi kan ju fortfarande prata med varandra i stort sett hur mycket vi vill så det är ju inte så att vi inte kommer ha två månaders full isolering ifrån varandra.

Jag skulle egentligen laga mat nu, men jag öppnade kylen och kände att: "Nej, jag orkar inte, jag har ju inte ens någon aptit" Jag hoppas och tror verkligen att det kommer kännas bättre snart. Det har ju bara gått två dagar trots allt. Frågan är bara när.


Ändrade planer

Publicerad 2009-05-08 22:15:29 i Allt & inget

Det blev inget UK 2009 för mig trots allt. Att från och med ikväll inte få träffa Jaime igen på två månader gjorde mig inte jättepepp för överlämning och UK. Hoppas att tiden går fort.


Oerhörd lättnad!

Publicerad 2009-05-05 21:11:47 i Allt & inget

Hör och häpna, jag klarade mekanik del 2 - tentan! Den tentan jag knappt pluggade något till, som jag verkligen behövde plugga så himla mycket till egentligen för att jag aldrig riktigt har gjort mig vän med den kursen.
In your fucking face, jäkla mekanikkurs!

Men nu är jag bara trött, så otroligt trött. Jag måste egentligen plugga spanska, eftersom att jag inte kommer kunna plugga i princip nånting till på lördag. Det är både omstartsfest och UK 2009 som väntar. Roligt. Ett avsked till Jaime väntar också på torsdagskvällen. Inte lika roligt. Jag har haft mina stunder där tanken att vara ifrån varandra över (notera: över) två månader har gjort mig till en lipsill. Söndags var sist det hände så jag tror det håller sig i schack tills han åker iaf så att jag inte ska behöva känna mig så sorgsen. Kommer säkert lipa både en, två och tio gånger när vi är ifrån varandra och det räcker gott och väl!

Dagens reflektion är att jag ska önska mig en kamera i present till sommaren så att jag kan förgylla min blogg. Viktigt viktigt...


En annan reflektion är att jag har varit så himla lycklig på sista tiden, verkligen jättelycklig. Snart åker jag till Valencia, men innan det åker jag upp till Luleå och träffar familjen och vännerna och jobbar arslet av mig. Jepp, sommarjobb fixade sig väldigt bra. 9 veckor kommer göra mig fasansfullt less. Det vet jag. Men dock. Så lycklig jag kommer vara när jag får de efterlängtade pengarna!

Lycka är en häftig känsla som man minsann inte ska ta för givet :)

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela