Malin

Carpe Diem!

Var är jag?

Publicerad 2008-05-22 02:17:44 i Allt & inget

Tenta-P hindrar mig från att ha ett liv.


Där har vi svaret på ovanstående fråga.

Men inte gråter vi för det! Tjo-tjooo!

Sommaren är här

Publicerad 2008-05-05 20:08:32 i Allt & inget

Till hundra procent! Är varmt till och med när solen inte är framme. Och det är så himla skönt att vakna upp till solljuset. Aaah.. :)

En månad. En ynka månad kvar. Sen åker jag till Luleå igen. Bittersweet I would say. Bitter eftersom att just som jag skrev i rubriken så är sommaren här och skulle gärna stanna här med alla mina kompisar och festa, kommer bli sjukt konstigt att vara utan er alla i två månader. Även att du åker till Spanien suger ju fetmycket. Fyra veckor ska vi vara ifrån varandra. Kommer bli så himla jobbigt. Att vara utan dig har tagit så hårt på mig tidigare. Och då har det inte varit fyra veckor, inte ens halva tiden förra gången. Vi får se om jag nu åker en vecka till Spanien och sen drar till Luleå eller inte.

Sweet eftersom att jag får träffa mina guldklimpar igen! Familjen, Carro, Paola, A-c och Frida. Jag hoppas att jag får jobba också hela tiden jag är där. Skulle vara grymt skönt att göra ett avbrott för hjärnan med allt som gäller skolan.

image31

-Luleå från sin bästa sida. Snart kommer jag...

Save me from myself

Publicerad 2008-05-02 02:08:28 i Allt & inget


igår hade vi en pakt, jag och Emma; det var all-in som gällde. Och all-in blev det också. Med råge. För att på bästa sätt sammanfatta hur äckligt fulla vi blev kan jag bara citera Stennert:
"Jag har aldrig hört så mycket oljud komma från så små människor"

Jag hade lätt kunnat dra ut ikväll igen och shakat ass på dansgolvet, trots att jag imorse vaknade med världens värsta huvudvärk som endast inträffar två gånger per år efter årets fylla. Den inkluderar även lätt illamående och självmordbenägenhet. Den kännetecknas också av att den blir värre och värre tills den försvinner framåt kvällskvisten.

Men imorgon är det dags för mig att ta tag i mitt liv. Jag har ett seriöst pluggande som jag har skjutit upp nu ett tag. Sen är jag i stort behov av att tvätta med tanke på att jag har fått använda klädesplagg som jag hittat längst in i garderoben och inte använt sen 90-talet..ungefär.

   
  

Guld.Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela