Malin

Carpe Diem!

Sorgligt

Publicerad 2008-02-28 20:51:24 i Allt & inget


att jag sitter här på en torsdagskväll och pluggar istället för att svänga mina lurviga på Platå, eller som denna speciella fredag; är på kravallen med min kära overall. Men men! Nu gäller det att hålla humöret uppe och bita i det sura äpplet kallat; "tenta-plugg"
 
Det var som vanligt längesen jag skrev något här. Har varit på väg många gånger men har inte lyckats få ur mig nånting, vilket kan vara otroligt irriterande eftersom att jag har haft god lust att skriva.

Sicken hemlängtan jag har börjat få igen. Eller jag längtar mest efter alla människor hemifrån. Alla mina kompisar och familjen. Ibland kommer jag i underfund med hur otroligt bra folk känner mig däruppe i norr. VIsst känner mina kompisar mig här också, men det är ju ändå inte samma sak. Det där kommer man nog aldrig ifrån tror jag.

Det här blev otroligt tråkigt, till och med jag kommer på mig själv med att tänka på annat då jag skriver. Det är nog en god idé att sluta i så fall. Eller vad säger ni?


This is for you.

Publicerad 2008-02-06 22:49:23 i Allt & inget


For once I will write in English. I know you rock at Swedish babe, (pytt-i-pannaa ;) ) but you´re not that good :p

God, wish you were here so much right now! No one makes my heart as warm as you do. Not even close. I could never imagine that I was going to meet someone like you. As generous, thoughtful, kind and fucking hilarious as you are. Didnt think you existed. Could this person be for real? Could this person really want me as much as I want him? "Nooo...of course not...he could get anyone he wants. Why would he wanna be with me?" was my instant thought.

Couldnt believe it that night. It was amazing, incredible, like a dream come true. Still I cant believe it. And I feel so lucky. Sweetest boy; you make my heart beat twice as much as it did before I met you. You make me smile in a way that I didnt think I could. You make me feel alive..

I guess what I really want to say is; thank you;

Thank you for always spoiling me. (:p)
Thank you for being so wonderful.
Thank you for having such a big heart.
Thank you for listening to me.
Thank you for making me laugh my ass of.
Thank you for all those caresses, hugs and kisses that gives me goose bumps.
Thank you for making me not hold back.
Thank you for being you.


Borta med vinden

Publicerad 2008-02-03 23:05:57 i Allt & inget


Än en gång. Men den här gången blir det elva dagar istället för tjugoen dagar. Stor förbättring! Jag är faktiskt positivt inställd, behöver ta igen en massa saker i skolan, som är sjukt betungande just nu. Och istället för tre tentor i mars har jag nu fyra, varav en är en omtenta. Men jag borde verkligen klara den, för jag har förstått den otroligt bra. Men tentan var väldigt svår. Hälften av alla som gjorde den klarade den inte. Förhoppningsvis kommer de att tänka på det inför nästa tenta.

Årets I-cabaré har nu också gått av stapeln. Igår kväll smällde det hejvilt. Först skulle jag bara vara med i ett dansnummer. Sen blev jag tillfrågad om att vara med i en annan sketch, vilket jag självklart inte kunde säga nej till. Sedan fick Sara halsfluss och bad mig vara med i Pimp my cykel. Ett erbjudande jag verkligen inte kunde avstå ifrån. Idén var ju så himla klockren! Den var uppdelad i tre delar, plus att jag till slut helt plötsligt var med i två saker till, lite mindre roller dock. Så jag sprang upp och ner på scenen under hela kvällen kändes det som. Och det var så jäkla aproligt! Roligast var nästan pimp my cykel. Var så himla kul att få vara den enda folk tittade på och när alla började skratta åt skämten så kändes det så himlarns kul. Ville inte gå ner från scenen.

Efteråt fick jag också så otroligt mycket cred från både mina kompisar och helt okända människor. Otroligt uppskattat och helt klart ovärdeligt.

Önskar att jag hade lite bilder att ladda upp så att ni fick se, för gårdagskvällen var ännu en topp här i Linköping. Tyvärr har jag inte det, och hade jag haft det så hade jag ändå inte kunnat ladda upp dem för min dator har fått för sig att jag inte får göra det (?!) Ska få fingrarna ur arslet och fixa det där..promise!

För övrigt så älskar jag att dansa! :D
Tack och hej.

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela