Malin

Carpe Diem!

En skum känsla

Publicerad 2009-03-27 11:09:47 i Allt & inget

Det här är en väldigt ovanlig situation för mig. För mig och för andra I-are här i Linköping dessutom. Det är fredag och jag har INGA lektioner, föreläsningar, laborationer, seminarier etc etc, what so ever! Steg upp halv tio och började tvätta och är snart klar med det eftersom att jag var så duktig och inte väntade med att tvätta tills tvättkorgen blev överfull. Nu ska jag dock ta tag i en av mina omtentor. Att det är dags att börja plugga till en tenta igen efter endast tio dagar då den tredje och sista tentan för denna period är gjord, gör mig mörkrädd. Men men, jag ska fasiken inte ha någonting släpandes efter mig inför varje nytt läsår. Det är mitt mål iaf. Då gäller det att se till att nå det också.

Annars så har jag hittat en så himla söt och fin klänning som jag ska ha på bröllopet nästa helg. Jag har faktiskt tagit ett kort på mig med den så jag får la ta och lägga upp den sen så får ni se hur fin den är!

Igår såg vi filmen "Marley & Me" och den var så himla bra och rörande. Det ska ett djur tll för att jag ska fälla en tår till en film tydligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela