Malin

Carpe Diem!

No quiero volver

Publicerad 2009-01-12 12:24:38 i Allt & inget

Det är det enda jag kan tänka på så här dagen före vi åker hem till Sverige igen. Tillbaka till verkligheten igen. Det jag egentligen inte vill återvända till är skolan. Jag trodde att en månads ledighet skulle ge mig motivationen igen, me´n jag bävar. Fast det har nog att göra med att jag inte klarade tentorna innan jul. Hade jag klarat de hade de känts mycket lättare med mycket mindre press. Nåväl, har man klarat det förut ska man väl banne mig klara det igen! Jag hoppas att kurserna kommer vara någorlunda intressanta. Lite dåligt med mitt schema den här terminen bara. Det visar sig att i princip varje torsdag och tisdag så går vi till kl fem och min spanska börjar kl fyra. Jag får se hur jag löser det lilla problemet.

Nästa år ska bli så himla skönt! Nu mer än nånsin vill jag åka utomlands ett år till Spanien och plugga. Och jag vill verkligen lära mig att prata spanska flytande. Det gick ganska bra sist när vi var ute med några kompisar till Jaime, jag pratade ganska mycket spanska och här och där utan att stappla mig. Woho!

Jag hade tänkt hinna klippa mig innnan vi åker tillbaka, här kostar det nämligen endast från 80-150 kr!?!?! Heja Spanien!
Nu ska jag gå och plugga lite spanska igen. Nästa gång lär jag väl vara i Sverige igen när jag skriver :)

Ciao.

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2009-01-13 16:07:00

Hej bruden! Det är bara kämpa på med skolan! Du fixar det!!! Jag hade min jobbintervju idag, fick inte jobbet då jag saknade ekonomiutbildning men själva intervjun gick riktigt bra =)

Kramar

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela