Malin

Carpe Diem!

Jag är inte född för att sitta still

Publicerad 2009-02-05 23:02:50 i Allt & inget


Definitivt inte! Hur kommer det sig att när man har tusen saker att göra och lite till och inte har en minut att bara sätta sig ner och slappna av och det enda man längtar efter är den där dagen, den dagen när inte någonting är inplanerat att göra efter skolan....hur kommer det sig att när den dagen kommer så har man inte ro att njuta av den?

Ikväll ville jag gå på kravall igen och jag har kollat på anslagstavlan sen efter sju då jag kom hem, men ingen själ har sål en enda biljett....jag var så sugen! Det hade varit så kul att gå ikväll. Som förra gången fast nu också med Joel, vilket hade blivit ännu bättre! Men nej...man kan inte alltid få som man vill. Jag hoppas att de får det jättekul iaf trots att jag vet att vi skulle ha haft superroligt om vi hade gått tillsammans..

För övrigt är det vintermöte på tisdag då nya cm ska väljas. Mötet kommer bli långt, segt och tröttsamt. Men som jag har längtat till årets vintermöte, och snart är det här! Bring it!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela