Malin

Carpe Diem!

Alla hjärtans dag 2009

Publicerad 2009-02-15 11:06:29 i Allt & inget

Ännu en alla hjärtans dag har passerats, andra året i rad med Jaime i Spanien. Fast förra året kom han ju faktiskt hem ungefär vid midnatt på alla hjärtans dag. Det var en bra present...
I år blev det dock annorlunda, mitt hjärta kommer ju inte förrän imorgon natt (!!) vilket innebar att jag fick roa mig med annat en kärleksfull dag som gårdagen.

Dagen började med att jag vaknade alldeles för tidigt och efter ett tag bar det av på en lång promenad i Ryd. Det var så himla fint väder! Vid fyra tog jag en chipspåse och begav mig till Anton där vi var några tappra själar som stöttade Modo (och Luleå såklart) i hockey. Ungefär vid sju fick jag bråttom hem för jag och Emma skulle ut hade vi bestämt. Vid åtta kom hon över och vi inledde alla-hjärtans-dag-kvällen med lite alkohol och melodifestivalen (som denna vecka var under all kritik!). Under de senare timmarna blev i kravallsugna och vi drog till Johan där vi blev övertygade om att jag nog kunde bli infixad på underbara Kårallen. Sagt och gjort, jag cyklade hem och bytte om till overall och Emma tog på sig sin stins. Sen blev det kravall för hela slanten! Trots att matsalen inte var öppen så hade jag en väldigt trrevlig kväll ;)
- En bra Alla-Hjärtans-Daghelt enkelt
Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela