Malin

Carpe Diem!

Det gäller att leva i nuet...och julpynta!

Publicerad 2009-12-17 00:06:56 i Allt & inget

Nu har jag äntligen julpyntat lite här hemma! Jag hade en konversation med mig själv där jag reflekterade över hur väldigt gärna jag ville köpa en massa julklappar och slå in och julbaka, men framför allt så saknar jag julpyntet..."men nästa år Malin. DÅ. DÅ ska jag fira jul så det står härliga till!" Som svar fick jag av mig själv, efter en halv sekunds leende:

"...???..."

Vänta nu! Man kan ju inte hålla på att skjuta upp saker till höger och vänster. Hur skulle det se ut? Då lever man inte förräns man är död. Jag vill ju helst leva när jag är vid liv. Så sagt och gjort, så fort jag hade insett att livet är kort så gick jag in till en av alla hundratals kinesbutiker som finns här. Och gud vad de hade mycket julsaker där! Var nog där i en timme och njöt och småplockade lite fina julsaker. SÅ nu är det julfint här! Tji-tjing! :D
- Köpte även en julstjärna i form av en blomma. Vuxenpoäng till
mig eller vadå gott folk?!


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela