Malin

Carpe Diem!

Nostalgisk

Publicerad 2008-12-02 22:26:30 i Allt & inget


Jo, nostalgin kommer och knackar på med jämna mellanrum. Det känns som att jag inte har pratat med någon av mina nära och kära på riktigt under en väldigt lång tid. Vilket är sant. Undrar om man alltid kommer känna sig så här nostalgisk under hela sitt liv? När man lämnar universitetet och splittras med sina universitetspolare, när man flyttar från en stad och lämnar sina arbetskompisar eller när man flyttar ifrån sina bästa vänner? Jag tycker inte om att känna nostalgi, inte så ofta iaf. Jag antar att det är nyttigt för varje människa att stanna upp, tänka efter och uppskatta det man har. Men innebär inte nostalgi att man tänker tillbaka på det som var? Är det att uppskatta det man har?Det finns så mycket att fundera över här i livet, men å andra sidan:


 -Att tänka, "det är en bra sysselsättning",
som Nalle Puh skulle ha sagt.

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2008-12-15 21:41:30

Man har ju alltid kvar det som var. Gammla vänner finns ju alltid där, även om man kanske inte är riktigt lika bra vänner längre.. man kan både drömma sig tillbaka och uppskatta nuet. För nuet består ju också av de minnen och erfarenheter man har från förr.. låter jag klok nu eller bara jävligt förvirrad :P

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela