Malin

Carpe Diem!

Allmänt depp

Publicerad 2009-05-21 23:41:39 i Allt & inget

Ja, just nu känner jag mig väldigt slut i skallen och inte alls uppåt. Det är inte så att jag är ledsen heller. Men jag har pluggat hela hela dagen och jag har som jag kanske har nämnt tidigare (?) varit ganska stressad över detta plugg. Jag funderade på att gå och lägga mig för över en timme sen, men jag har inte pratat med Jaime på hela dagen och han borde vara hemma nu från lite äventyr. Men snart ska jag sova! Och sen blir det en till dag med plugg. Min cykel fick för övrigt punktering (på bakdäcket dessutom) för andra gången på en vecka. Nu ska jag lämna in den till en norrlänning så vet man att den blir fixad. Jag har varken tid, ork eller nog med kunskap för att fixa det själv.

Självpepp hade varit bra just nu, men jag antar att man har såna här dagar ibland. Speciellt när ens älskling inte är här.
Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela