Malin

Carpe Diem!

24 dagar har blivit till 90 minuter

Publicerad 2009-02-16 22:42:07 i Allt & inget

snart är Jaime här! Jag är så nervös, vi har ju inte setts på jättelänge nu. Och jag längtar så mycket! Äntligen behöver jag inte tänka på att inte låta separationen påverka mig alltför mycket. Nu tänker jag så mycket på det att min hjärna blir alldeles överhettad! Visst, det kanske inte är så svårt att få den effekten på min hjärna...

:)

Alla hjärtans dag 2009

Publicerad 2009-02-15 11:06:29 i Allt & inget

Ännu en alla hjärtans dag har passerats, andra året i rad med Jaime i Spanien. Fast förra året kom han ju faktiskt hem ungefär vid midnatt på alla hjärtans dag. Det var en bra present...
I år blev det dock annorlunda, mitt hjärta kommer ju inte förrän imorgon natt (!!) vilket innebar att jag fick roa mig med annat en kärleksfull dag som gårdagen.

Dagen började med att jag vaknade alldeles för tidigt och efter ett tag bar det av på en lång promenad i Ryd. Det var så himla fint väder! Vid fyra tog jag en chipspåse och begav mig till Anton där vi var några tappra själar som stöttade Modo (och Luleå såklart) i hockey. Ungefär vid sju fick jag bråttom hem för jag och Emma skulle ut hade vi bestämt. Vid åtta kom hon över och vi inledde alla-hjärtans-dag-kvällen med lite alkohol och melodifestivalen (som denna vecka var under all kritik!). Under de senare timmarna blev i kravallsugna och vi drog till Johan där vi blev övertygade om att jag nog kunde bli infixad på underbara Kårallen. Sagt och gjort, jag cyklade hem och bytte om till overall och Emma tog på sig sin stins. Sen blev det kravall för hela slanten! Trots att matsalen inte var öppen så hade jag en väldigt trrevlig kväll ;)
- En bra Alla-Hjärtans-Daghelt enkelt
Jag är inte född för att sitta still

Publicerad 2009-02-05 23:02:50 i Allt & inget


Definitivt inte! Hur kommer det sig att när man har tusen saker att göra och lite till och inte har en minut att bara sätta sig ner och slappna av och det enda man längtar efter är den där dagen, den dagen när inte någonting är inplanerat att göra efter skolan....hur kommer det sig att när den dagen kommer så har man inte ro att njuta av den?

Ikväll ville jag gå på kravall igen och jag har kollat på anslagstavlan sen efter sju då jag kom hem, men ingen själ har sål en enda biljett....jag var så sugen! Det hade varit så kul att gå ikväll. Som förra gången fast nu också med Joel, vilket hade blivit ännu bättre! Men nej...man kan inte alltid få som man vill. Jag hoppas att de får det jättekul iaf trots att jag vet att vi skulle ha haft superroligt om vi hade gått tillsammans..

För övrigt är det vintermöte på tisdag då nya cm ska väljas. Mötet kommer bli långt, segt och tröttsamt. Men som jag har längtat till årets vintermöte, och snart är det här! Bring it!

You can come home now :)

Publicerad 2009-02-04 19:26:43 i Allt & inget


 
Okey honey, I get it. You can come home now.
I understand that I need you here.
But I already knew that... :)      


Sooo...are you coming home then? ;)


 

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela