Malin

Carpe Diem!

Sista tentan om fem timmar

Publicerad 2010-06-28 10:41:10 i Allt & inget

Och här sitter jag fortfarande och pluggar. Inte riktigt min stil egentligen men eftersom att jag inte har kunnat plugga till den här tentan innan tentan jag gjorde nu i torsdags och efter det har festat lite lätt och sett på Formel1 så är det så här det måste bli. Pluggade ganska bra igår, dock ville jag sitta uppe och plugga hela natten och sen sova och vakna upp i lagom tid till tentan men jag var så otroligt trött så nu måste jag sitta och plugga samma dag jag har tentan vilket jag absolut inte gillar!
Håll tummarna för mig gott folk, har jag tur så klarar jag den!

Tacka vettja de snälla examinatorerna/lärarna här!

Publicerad 2010-06-23 22:52:42 i Allt & inget

Jag gjorde ett sånt fruktansvärt dåligt jobb på min förra "riktiga" tenta så jag skämdes så otroligt när jag lämnade in det jag hade gjort. Trots att jag kunde så mycket och gick mycket på min lärares handledartider och lektioner så fick jag helt hjärnsläpp under tentan. Men nu har det betalat sig att gå till läraren tror jag. För han har nämligen godkänt mig alldeles på gränsen! Jag känner mig så otroligt lättad men framförallt tacksam! Jag tror att han tog i åtanke provtentan som vi gjorde i maj så han vet att jag egentligen kan ämnet men att det gick lite snett på tentan. Jag såg också att det inte var många som hade klarat tentan så jag antar att de har rättat upp resultaten lite grand?

Det är ju också en helt sjuk grej här i Spanien: det här med att publicera allas resultat så att ALLA kan se! Hahaha! I början var jag helt förskräckt men på senare tid har jag bara sett fördelar i det för det känns som att man spionerar när man tittar in på betygslistan, hehe.. Imorgon har jag tenta igen, en tenta i ett ämne som är så otroligt intressant så jag hoppas att de inte tvistar till tentan på alla uppgifter så att jag får visa att jag kan mer än nödvändigt för att bli godkänd! Sen på kvällen blir det middag (och utgång för alla utom jag?) med Jaime och ett stort gäng från hans jobb. Sen har jag tre dagar att plugga till en omtenta som jag absolut inte har lust till att plugga och hemma är det ingen obligatorisk kurs så vi får se hur det blir med självdisciplinen inför den tråkiga tentan...

Andra tankar som snurrar i min hjärna är att jag känner mer och mer ångest för att åka hem till Sverige...för ett tag sen var jag otroligt peppad över att återvända till hemlandet men ju mer jag tänker på det desto mer förfärad blir jag över tanken..

Metallica 14/6 - vilket minne!

Publicerad 2010-06-19 22:19:30 i Allt & inget

"Hej jag har just nu inget liv, men lämna gärna ett meddelande så hör jag av mig så fort jag får tillbaka det..." Ungefär så känns det nu, men det är inte länge kvar tills jag skriver min sista tenta och jag har varit så duktig och köttat sen vi kom hem från Madrid och så hoppas jag att jag kan fortsätta! Madrid var ju annars helt underbart! Det var lite synd att det var en snabbvistelse, den stora grejen var ju Rock in Rio och framförallt Metallicas uppträdande under måndagen som var den största anledningen till att vi var där. Hursomhelst så var de så otroligt bra! Jag skulle lätt kunna se dem igen!
Checking in

Publicerad 2010-06-10 09:25:51 i Allt & inget

Jag har varit på biblioteket en timme nu och jag har redan gett upp och satt mig här. Behöver jag säga att den här pluggdagen kommer gå åt skogen?? Så här är det oftast för mig i dessa dagar. Jag har en bra pluggdag, en lite sämre, en bra pluggdag, en lite sämre, en skitbra pluggdag, en skitdålig pluggdag. Men man ska väl öndå inte motarbeta naturen? ;)

Sick person calling

Publicerad 2010-06-02 07:50:06 i Allt & inget

Hej jag heter Malin och tyckte att det var på tiden att bli riktigt förkyld så här i tenta-p. Nu i efterhand kan jag tycka att det är lite onödigt?! Men det är okej, det kommer försvinna, lagom till första tentan, madrid och Metallica! Gud vad jag längtar att få återvända till den underbara staden! Det ska bli kul att se om jag verkligen gillar den så mycket som jag kommer ihåg att jag gjorde den första gången.


Vi såg faktiskt Eurovision i lördags trots att Sverige inte var med. Tur att knäppgökarna övertalade mig för det var riktigt trevligt! Fast här tror man att för att man är svensk så är man "den värsta" i en grupp bland spanjorer och tyskar men ack så fel jag hade. Spanjorerna tycker normalt sett inte om tävlingen och bryr sig inte ett skvatt. Xumy och Luci däremot är ju helt underbart, galet insatta i Eurovision så det är inte klokt! Kunde alla låtar, visste när alla höga "finaltoner" skulle sättas och visste exakt vilka länder som gav poäng till de andra länderna. Jämfört med de var det verkligen jag som var spansk under den kvällen. Hursomhelst så var mina topp-tio Frankrike (såklart!!), Grekland, Ukraina, Tyskland, Danmark, Bosnia Hercegovina (ingen aning om hur det stavas det här konstiga namnet!), Georgia, Island och Rumänien. Det var ju ganska många ändå som jag tyckte var bra.Ska försöka plugga trots att jag är sjuk som en gris. Älskar livet just nu! (Alltså det där skrev jag faktiskt utan ironi men det ser inte ut som det)

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela