Malin

Carpe Diem!

Sick person calling

Publicerad 2010-06-02 07:50:06 i Allt & inget

Hej jag heter Malin och tyckte att det var på tiden att bli riktigt förkyld så här i tenta-p. Nu i efterhand kan jag tycka att det är lite onödigt?! Men det är okej, det kommer försvinna, lagom till första tentan, madrid och Metallica! Gud vad jag längtar att få återvända till den underbara staden! Det ska bli kul att se om jag verkligen gillar den så mycket som jag kommer ihåg att jag gjorde den första gången.


Vi såg faktiskt Eurovision i lördags trots att Sverige inte var med. Tur att knäppgökarna övertalade mig för det var riktigt trevligt! Fast här tror man att för att man är svensk så är man "den värsta" i en grupp bland spanjorer och tyskar men ack så fel jag hade. Spanjorerna tycker normalt sett inte om tävlingen och bryr sig inte ett skvatt. Xumy och Luci däremot är ju helt underbart, galet insatta i Eurovision så det är inte klokt! Kunde alla låtar, visste när alla höga "finaltoner" skulle sättas och visste exakt vilka länder som gav poäng till de andra länderna. Jämfört med de var det verkligen jag som var spansk under den kvällen. Hursomhelst så var mina topp-tio Frankrike (såklart!!), Grekland, Ukraina, Tyskland, Danmark, Bosnia Hercegovina (ingen aning om hur det stavas det här konstiga namnet!), Georgia, Island och Rumänien. Det var ju ganska många ändå som jag tyckte var bra.Ska försöka plugga trots att jag är sjuk som en gris. Älskar livet just nu! (Alltså det där skrev jag faktiskt utan ironi men det ser inte ut som det)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela