Malin

Carpe Diem!

Sommar!

Publicerad 2009-04-26 23:30:03 i Allt & inget

Ja nu är det för fan sommar! Har legat ute och solat i två dagar. Det är asvarmt! Och det ska visst hålla i sig, så till och med valborg blir fint. 20 grader och sol är välkommet! ;)


Heja Linköping!

Onsdag

Publicerad 2009-04-17 22:14:02 i Allt & inget

Nu är det snart tenta. Har pluggat lite matstat ett tag och samtidigt tvättat, vilket jag måste ge mig själv en klapp i ryggen för. Tyvärr har jag ju inte ägnat mig alls åt den andra tentan på fredag så jag får nog sorgligt nog göra den i augusti i så fall. Apa!
 - We miss you!
Nåväl, sen vi kom hem från Spanien har vi haft besök av Pablito, som åkte hem igår. Det var så himla kul att ha honom här! Det var lite synd att både jag och Jaime var tvugna att plugga så att vi inte kunde umgås med honom ännu mer, men det känns ändå som att vi har fått träffats och pratat en hel del. Trots att jag vet att vi kommer träffas nästa år så kändes det hur sorgligt som helst att säga hej då till honom. Han är så otroligt saknad i korridoren.

Jag har börjat känna av en våg av stress också men försöker att inte jaga upp mig utan ta en sak i taget.
Stress är absolut ingenting jag vill ha i mitt liv, jag har stressat alldeles för mycket i mina dagar tycker jag.
Så sant så sant.

Återvänder till Sverige än en gång

Publicerad 2009-04-06 21:04:15 i Allt & inget

med en känsla att jag inte vill tillbaka riktigt ännu. Jag trodde det skulle bli lite tröttsamt efter ett tag att vara runt spansktalande männsikor hela tiden och inte förstå vad de säger. Men efter några dagars visit här så förstår jag vad som sägs mer. Jag hänger med lite mer i svängarna så att säga. Fasiken, alltid är det så att så fort jag börjar behärska språket (är lite väl att ta i) så ska vi åka härifrån. Det kändes så skönt idag när Jaime var iväg till univesitetet hela dagen och jag var kvar i huset och pluggade och jag kunde förstå "vardagsspråket". Jag förstod vad Jaimes moster sa när hon kom hit, och jag kunde svara henne. Samma sak med hans mamma som nu kan fråga mig om jag vill ha nåt utan att vara beroende av att ha en översättare (läs: Jaime) i närheten. Guld!

Vi har fortfarande inte hittat kabeln till kameran så jag kan inte ladda upp bilden på klänningen. Och jaime den klanten glömde kameran hemma när vi skulle åka iväg till brölloppet. Så jag har inte en enda (!) bild från den kvällen...(men jag är inte bitter, nej då...)


Lev och må!

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela