Malin

Carpe Diem!

En skum känsla

Publicerad 2009-03-27 11:09:47 i Allt & inget

Det här är en väldigt ovanlig situation för mig. För mig och för andra I-are här i Linköping dessutom. Det är fredag och jag har INGA lektioner, föreläsningar, laborationer, seminarier etc etc, what so ever! Steg upp halv tio och började tvätta och är snart klar med det eftersom att jag var så duktig och inte väntade med att tvätta tills tvättkorgen blev överfull. Nu ska jag dock ta tag i en av mina omtentor. Att det är dags att börja plugga till en tenta igen efter endast tio dagar då den tredje och sista tentan för denna period är gjord, gör mig mörkrädd. Men men, jag ska fasiken inte ha någonting släpandes efter mig inför varje nytt läsår. Det är mitt mål iaf. Då gäller det att se till att nå det också.

Annars så har jag hittat en så himla söt och fin klänning som jag ska ha på bröllopet nästa helg. Jag har faktiskt tagit ett kort på mig med den så jag får la ta och lägga upp den sen så får ni se hur fin den är!

Igår såg vi filmen "Marley & Me" och den var så himla bra och rörande. Det ska ett djur tll för att jag ska fälla en tår till en film tydligen.

En lugn dag

Publicerad 2009-03-23 10:25:47 i Allt & inget

Jo det här är nog första dagen under mitt hembesök som jag sitter här och inte har nånting att göra. Jag trodde jag skulle sova länge och sen stiga upp, duscha, träffa Daniel, träffa mamma, äta middag med pappa, eventuellt ut och promenera med mamma, packa, sova, sticka hem igen. Men jag vaknade tidigare än jag trott och fick helt plötsligt en massa dötid innan allt rullar igång.

Idag har jag inte kunnat hjälpa att jag känt mig stressad över det här med sommarjobb och jag kommer nog inte att få nåt, helt klart. Är lite problem med där jag var förra sommaren och jag är osäker om min gamla arbetsgivare har nåt att erbjuda, ska titta förbi där en sväng tror jag jag. Det här suger ju balle! Vad fan ska jag göra här i två tre månader om jag inte har något jobb att sysselsätta mig med? Jag är en sån människa som kan njuta av en ledighet i kanske en vecka och sen blir jag galen. Snälla Gud, ge mig ett sommarjobb! Hoppas det löser sig...

Igår hittade jag lite bilder från nyår i Jaimes kamera, det var kul att se. Fasiken! Kan ju inte ladda upp de här för jag har inte med mig någon sladd till det. Äsch då!

Egentligen ville jag skriva en annan grej nu, men jag är inte på det humöret, jag känner mig lite slö, så det får vänta.

Idag är det val av nästa års klassföräldrar och jag är övertygad om att vilket resultat som helst kommer bli hur bra som helst, det är så bra klass det där!

Hoppas alla får en bra dag!Valencia här kommer jag! :D

Publicerad 2009-03-19 13:23:17 i Allt & inget

Woho! Igår fick jag äntligen besked om utlandsåret. Som jag har grubblat, som jag har väntat och som jag har längtat! Jag har funderat fram och tillbaka på hur det skulle kännas att få mitt andra, tredje, fjärde, ja alla val utom mitt första och jag har verkligen känt att, jag vill ju åka till mitt förstahandsval Valencia. Å andra sidan har jag ju tänkt att jag vill ju iväg till Spanien nästa år så det blir ju kul vart jag än kommer. Att börja fixa platsen själv blir såå himla mycket mer komplicerat...och igår öppnade jag min mail och läste beskedet om att de vill skicka mig till kära Valencia!

Så jag ska verkligen dit nästa år. Jag har varit inställd på det sen efter jul, men jag har gått omkring och inte vetat om jag skulle få läsa där eller inte. Men nu är det spikat! Det kommer bli en utmaning absolut. Jag tror (men är inte hundra procent säker här) att jag kommer att plugga på spanska eftersom att det inte finns möjlighet att göra det på engelska. Som tur är så går jag ju en bra kurs nu som ger mig en bra grund att stå på inför det här tokiga äventyret. Det finns många som har åkt dit utan några spanskakunskaper alls och som har klarat sig bra, så jag kommer nog att klara det galant (efter den första månaden när jag slåt pannan blodig i att jag inte fattar nånting av kurserna :p) !


- Är det inte vackert så säg :)

Och inatt åker jag upp till Luleå och det ska bli ett mycket kärt återseende med allt som finns där uppe. Förutom snön. Nej tack, nu vill jag ha vår!

Filmen!

Publicerad 2009-03-17 14:25:43 i Allt & inget

Ah! Studentrekryteringsfilmen för LiU är klar! Synd att en del klipp inte kom med, typ när hela föreläsningssalen stod och shakade. Men det blev snyggt ändå :)
Har ingen jävla aning om hur man lägger in filmklipp här för jag är så kass på såna grejer. Så jag länkar istället!
Watch this! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=J7JRB7tvFdU&feature=channel_pageLite mer samlad

Publicerad 2009-03-13 10:53:31 i Allt & inget

Ja nu har det ju gått ett litet tag och lyckoruset ligger nu på en kontrollerbar nivå.
Jag kom på att jag faktiskt inte har uppdaterat här på ett tag vad som egentligen händer (för mina tre läsare..) så det börjar ju bli dags nu. Så vad är det egentligen som har försigått under den här månaden som jag har varit spårlöst försvunnen?

Jaime kom hem från Spanien än en gång. Jag fattar inte att de 3 OCH en halv veckorna gick  så himla fort! Eller jag hade ju väldigt mycket att göra såklart, men ändå, det var som att jag klarade av det på ett helt annat sätt än vad jag brukar. Det kan ju behövas efter några separationer. Plus att vi kommer vara ifrån varandra under två hela månader i början av sommaren...det har hängt lite som ett grått moln över mig för jag vill ju inte vara ifrån honom. Det var jobbigare i början dock, nu har jag väl vant mig mer vid tanken och jag hoppas att de två månaderna kommer att gå bra (och att det inte blir en dag mer än det!).


Att du är fin ;)


Sen har min dansgrupp gjort en film för universitetet, med profesionella ljud och ljus -killar. Fy fasiken vad fränt det var! Det var så himla häftigt! Vi filmade en hel dag lite här och var och klippen såg så himla snygga ut! Det var verkligen en upplevelse att komma ihåg.

Beslutet om utlandsåret närmar sig med stormsteg. Jag blev kallad till intervju och den gick väl bra. Är väl några småsaker jag önskade att jag hade uttryckt på annat sätt. Men jag babblade på om än det ena än det andra och jag hoppas att de skickar iväg mig. Idag har de möte om vem som ska åka vars (jag är förvånad att det fortfarande inte heter vart) så nästa vecka får jag vet var jag kommer vara nästa år (=scary!) !

Annars har det väl inte hänt mer än det vanliga. Jag har tagit tag i studierna och suttit mycket utöver schemalagd tid, trots att vi, som vanligt, har haft schemalagt i princip åtta till fem, och det lönade sig med första tentan. Jag tror jag fick en fyra och självförtroendedippen som jag har lidit av börjar sakta men säkert bli mindre och mindre.

Nu till det som kommer:
Om en vecka åker jag upp till Luleå!!!! Jag behöver det verkligen, få träffa min familj och mina vänner. Jag saknar er så himla mycket! Jag saknar att prata med Carro jättemycket och det ska bli så kul att få träffa henne igen :)

Tack och hej!

Världens lycka!

Publicerad 2009-03-13 10:13:49 i Allt & inget

Har just klarat programmeringstentan! Den mest fruktade tentan jag nånsin skulle genomföra är nu avklarad och med en godkänd insats(!). Fy fan vad skönt! Jag är alldeles mållös och fruktansvärt stolt över mig själv just nu.

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela