Malin

Carpe Diem!

Filmen!

Publicerad 2009-03-17 14:25:43 i Allt & inget

Ah! Studentrekryteringsfilmen för LiU är klar! Synd att en del klipp inte kom med, typ när hela föreläsningssalen stod och shakade. Men det blev snyggt ändå :)
Har ingen jävla aning om hur man lägger in filmklipp här för jag är så kass på såna grejer. Så jag länkar istället!
Watch this! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=J7JRB7tvFdU&feature=channel_pageKommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2009-03-17 20:42:36

Smoothie: jag kör 1dl mjölk, 1dl vaniljyoghurt, 1 banan, ca 1dl frysta bär (en favorit är hallon OCH blåbär samtidigt), 2msk fiberhavregryn och 1 msk krossade linfrön. MIXA - KLART! Nyttigt och mättande!Hör av dig när du kommer upp så ser vi om vi hinner ses. Förstår att det är fullt ös, jag vet hur det är!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela