Malin

Carpe Diem!

Tacka vettja de snälla examinatorerna/lärarna här!

Publicerad 2010-06-23 22:52:42 i Allt & inget

Jag gjorde ett sånt fruktansvärt dåligt jobb på min förra "riktiga" tenta så jag skämdes så otroligt när jag lämnade in det jag hade gjort. Trots att jag kunde så mycket och gick mycket på min lärares handledartider och lektioner så fick jag helt hjärnsläpp under tentan. Men nu har det betalat sig att gå till läraren tror jag. För han har nämligen godkänt mig alldeles på gränsen! Jag känner mig så otroligt lättad men framförallt tacksam! Jag tror att han tog i åtanke provtentan som vi gjorde i maj så han vet att jag egentligen kan ämnet men att det gick lite snett på tentan. Jag såg också att det inte var många som hade klarat tentan så jag antar att de har rättat upp resultaten lite grand?

Det är ju också en helt sjuk grej här i Spanien: det här med att publicera allas resultat så att ALLA kan se! Hahaha! I början var jag helt förskräckt men på senare tid har jag bara sett fördelar i det för det känns som att man spionerar när man tittar in på betygslistan, hehe.. Imorgon har jag tenta igen, en tenta i ett ämne som är så otroligt intressant så jag hoppas att de inte tvistar till tentan på alla uppgifter så att jag får visa att jag kan mer än nödvändigt för att bli godkänd! Sen på kvällen blir det middag (och utgång för alla utom jag?) med Jaime och ett stort gäng från hans jobb. Sen har jag tre dagar att plugga till en omtenta som jag absolut inte har lust till att plugga och hemma är det ingen obligatorisk kurs så vi får se hur det blir med självdisciplinen inför den tråkiga tentan...

Andra tankar som snurrar i min hjärna är att jag känner mer och mer ångest för att åka hem till Sverige...för ett tag sen var jag otroligt peppad över att återvända till hemlandet men ju mer jag tänker på det desto mer förfärad blir jag över tanken..

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela