Malin

Carpe Diem!

The final countdown

Publicerad 2009-07-13 22:25:50 i Allt & inget


Imorgon, imorgon, imorgon. Imorgon kommer vi äntligen att vara tillsammans igen! Kan ni fatta att det har gått 2 månader och 5 dagar? Kan ni fatta att imorgon är den hemska nedräkningen över? Nyp mig, jag tror att jag drömmer! Jag kommer aldrig kunna sova inatt och jobbet kommer gå så sakta så sakta...jobb till tre och stressa iväg till fyra. Gud så härligt!!! :D


En torsdag med bra avslut!

Publicerad 2009-07-10 14:55:58 i Allt & inget


Igår var det torsdag. Jag och mamma tänkte cykla in tsm till stan för jag behövde kolla på lite grejer. När jag vaknade igår kände jag migväldigt trött och jävlig och så här i efterhand så kan jag nog tycka att det hade varit bättre att sova nu när jag ändå var ledig. Efter att vi hade varit i stan, käkat lunch och åkt till Storheden så var jag och pappa och köpte mig en digitalkamera (finally) för presentpengarna som jag fick i onsdags, när jag och mamma blev firade hos henne. Det tog en jäkla tid för mig att välja färg och min käre far var mer än road över det. Men när jag slutligen hade valt färdigt så drog vi vidare till farmor och farfar och åt lite palt (gud vad gott det är!). Senare på kvällskvisten for vi äntligen och hälsade på Kent och Rosa! Efterlängtat och saknat! Allt var precis som vanligt, och ibland så är det faktiskt tryggt att uppleva det med. Min kväll hade inte kunnat sluta bättre! Jag saknar de där tokarna mycket så jag ska försöka hinna med något besök till innan det bär iväg igen.

Det känns ganska stressigt nu innan jag åker till Linköping på tisdag, har planer varje dag efter jobbet och vissa planer får nog till och med strykas. Men det gör inte så mycket för om 4 dagar får jag träffa mitt hjärta!!!Nej jag har inte alltid rätt..

Publicerad 2009-07-04 17:11:22 i Allt & inget

..men jag har heller inte alltid fel! Igår följde jag med Carro på deras släktfest och hade det väldigt trevligt. Mycket barn, sång och mat. Efter att jag och Carro hade varit på Allstar och träffade konstiga människor, så träffade vi yyterligare en konstig människa på Tasty Burger i stan. En 40-åring med ett roligt skägg och jeans med matchande jeansjacka (=FULT) som man bara ser på A-lagarna nuförtiden. Jag tyckte att jag kom på vilken låt med Meatloaf och Cher som var med i Sikta mot Stjärnorna, men ingen trodde på mig när jag gång på gång sa att det var den som gick: "...a real dead ringer for looooove...". Protester haglade till höger och vänster så jag blev så nyfiken på vilken det kunde ha varit för jag var så övertygad om att det var den. Läs och begrunda gott folk!

Publicerad i Aftonbladet 2000-12-01:

"..Paret Meatloaf & Cher - alias Niklas Frisk och Lilian Bokestig - tog hem

segern med låten "Dead ringer for love.".."

Ibland känns det himla bra att ha rätt! I know my Meatloaf ;)


Onsdagen!

Publicerad 2009-07-01 21:54:41 i Allt & inget

Idag har det varit en bra dag! Eller när jag hade slutat jobbet iaf. Morgonen var väldigt ovanlig och bökig. I det här jobbet får man verkligen lära sig att folk inte alltid behandlar en som man ska behandla folk. Trots att man hjälper en människa att leva ett hyfsat anständigt liv så får man ibland svälja en tunna med skit helt enkelt. Men sen får man tömma den tunnan fortare än kvickt! Det känns som att jag har lärt mig det väldigt bra, det är något jag inte kunde göra när jag var 17 år så det går ju framåt!

Som sagt, jobbade idag, halv åtta till tre. Sen tjugo över fem var det Helex som gällde (Tack Carro!), med Spinning och Powercore. Fia var också på Spinningen och svettades med mig. Sjukt skönt! Träning ger verkligen välmående. Jag känner mig alltid så pigg och ren (haha, ja det är faktiskt sant) efteråt. Och ännu bättre mår man när man får käka en supergod middag som ens pappa har lagat. Guuuuld! ;)


Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela