Malin

Carpe Diem!

Onsdagen!

Publicerad 2009-07-01 21:54:41 i Allt & inget

Idag har det varit en bra dag! Eller när jag hade slutat jobbet iaf. Morgonen var väldigt ovanlig och bökig. I det här jobbet får man verkligen lära sig att folk inte alltid behandlar en som man ska behandla folk. Trots att man hjälper en människa att leva ett hyfsat anständigt liv så får man ibland svälja en tunna med skit helt enkelt. Men sen får man tömma den tunnan fortare än kvickt! Det känns som att jag har lärt mig det väldigt bra, det är något jag inte kunde göra när jag var 17 år så det går ju framåt!

Som sagt, jobbade idag, halv åtta till tre. Sen tjugo över fem var det Helex som gällde (Tack Carro!), med Spinning och Powercore. Fia var också på Spinningen och svettades med mig. Sjukt skönt! Träning ger verkligen välmående. Jag känner mig alltid så pigg och ren (haha, ja det är faktiskt sant) efteråt. Och ännu bättre mår man när man får käka en supergod middag som ens pappa har lagat. Guuuuld! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela