Malin

Carpe Diem!

Vid din sida..

Publicerad 2009-01-17 19:41:09 i Allt & inget

..finns det människor som alltid, alltid på något sätt kommer att ge dig en ljusglimt i livet precis när du behöver det. Jag kan inte säga att jag är överlycklig att börja plugga på riktigt igen på måndag, jag kna verkligen säga att jag börjar bli ordentligt less på att inte kunna övertyga mig själv om att se framåt och ge mig själv en ljusglimt. Men, idag när jag pratade med A-c igen fick jag min efterlängtade lusglimt som gjorde att jag kände mig så pånyttfödd igen. Inför 2009 vill jag ta hand om minavänner och se till att jag inte tappar det jag har med de som jag värderar som mest, inte ens när jag åker till Spanien nästa termin får det ske.


För övrigt måste jag passa på att säga att det finns vissa blondiner som är smartare än andra och dansar bättre än de flesta, oj oj oj :p

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela