Malin

Carpe Diem!

Spanien nästa år är önskat

Publicerad 2009-01-25 10:59:03 i Allt & inget

Jag sitter och håller på med den här anmälningsprocessen för att kunna åka på ett utlandsår till Spanien nästa år. Herreguuud, det är ju så mycket att göra så det är inte klokt. Såg att jag ska skriva ett CV nu också? What´s up med det?! Ja nu är det inte så farligt som jag målar upp det, ett CV har jag ju redan skrivit hundra gånger så ytterligare en gång borde inte vara någon fara. Det som är jobbigt är bara att kolla upp universiteten och hur kurserna där matchar de som jag skulle ha läst här. Bara det är ett heltidsprojekt då de har kassa hemsidor på spanska och ännu sämre hemsidor när man byter till engelska. Tur att jag har en heltidshjälp tillgodo ;)

         
- Är jag i Valencia nästa år?
Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2009-01-29 10:14:03

Åååå vad spännande med Spanien! Håller tummarna för att du får åka även om det bär mig emot att du ska vara ÄNNU längre ifrån Luleå! =)

Många kramar

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela