Malin

Carpe Diem!

I valet och kvalet

Publicerad 2009-01-07 13:15:20 i Allt & inget

fortfarande!
Vi skulle egentligen ha valt specialiserng på min utbildning för några månader sen, men jag står och stampar och kan inte bestämma mig. Ska jag välja maskin eller system? Mer och mer börjar det luta åt maskin trots att jag på ett sätt inte vill det. Komplicerat och tråkigt nog för att jag ska kunna gå in mer detaljerat på hur jag tänker.

-----------------------------------

¡Viva España!
Jag har haft det hur trevligt som helst här, än en gång trots att det nu är kallt här (jag vet, vem hade trott det om Spanien?). Jag har nog faktiskt, mot alla odds, börjat uppskatta den traditionella cidern som man dricker här i krokarna. Man dricker den på ett lite speciellt sätt också, det är väl det som gör det gott antar jag. Först så häller man cidern i glaset på ett visst sätt och sen dricker man upp allt på en gång av det som är i. Det är inte asfullt, bara några centimeter upp som tur var. Dock fick jag se hur effekten av för mycket cider kan arta sig, blev lite för glad i hatten när jag drack det förra helgen. Men desto mer spanska pratade jag! ;)

 Igår avslutade jag och Jaime vår Vänner-maraton. Ett år tog det att se serien från början till slut. Slut. Ingen panik. Vi klarar oss. Jo jo...Nämen det var kul att se det i ett kör faktiskt. Men jag kommer sakna det! Det är den bästa serien nånsin!


¡Viva Friends!

Kommentarer

Postat av: emma

Publicerad 2009-01-07 22:27:18

skulle du varit lite för glad i hatten? Det tror jag inte på... skulle aldrig!

nej men du, jag saknar dig. ska bli kul att få vara lite för glada i hattarna tillsammans igen :)

Postat av: Linda

Publicerad 2009-01-11 18:02:52

Resan hem... tog på krafterna :P Jag har gjort High-hat cupcakes och de är supergoda :D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela