Malin

Carpe Diem!

Godnatt världen!

Publicerad 2010-02-22 23:54:17 i Allt & inget


Skulle göraen grym uppdatering igår, mest med bilder, men jag har verkligen inte lärt mig programmet jag (läs: Jaime) laddade hem igår så det blev ingenting av det hela...

På torsdag väntar...MADRID och jag är otroligt förväntansfull! Det är nästan synd att vi känner så otroligt många där för vi kommer inte ens ha tid att hälsa på alla fina där för vi vill ju se staden också. Men några guldklimpar kommer vi minsann träffa!

Nu väntar John Blund efter ett avsnitt med geniala Bachelor! Lev & må!


Kommentarer

Postat av: Maja: STYLE & LIFE by LEIA

Publicerad 2010-03-01 17:59:28

Saknar uppdatering men hoppas att du har det grymt skönt!!!!!Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela