Malin

Carpe Diem!

Det går inte bra

Publicerad 2009-05-10 20:12:22 i Allt & inget


inte bra alls...jag hoppas att skolan imorgon kan ge mig en liten knuff i rätt riktning för just nu vet jag inte vad annars som ska kunna göra det. Det är ju så löjligt att känna sig så här nere bara för att han är långt, långt borta från mig en mycket lång tid. Vi kan ju fortfarande prata med varandra i stort sett hur mycket vi vill så det är ju inte så att vi inte kommer ha två månaders full isolering ifrån varandra.

Jag skulle egentligen laga mat nu, men jag öppnade kylen och kände att: "Nej, jag orkar inte, jag har ju inte ens någon aptit" Jag hoppas och tror verkligen att det kommer kännas bättre snart. Det har ju bara gått två dagar trots allt. Frågan är bara när.


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela