Malin

Carpe Diem!

Flyttstädningen

Publicerad 2009-08-30 10:28:37 i Allt & inget

Nu är det väldigt väldigt väldigt länge sen jag skrev något vettigt här. Dock har jag haft mycket att skriva så nu blir det jobbigt. Jag får dela upp det här systematiskt. Flyttstädningen är väl det första jag har att skriva om i kronologisk ordning. Jag vet, det låter inte så där jätteintressant. Faktiskt inte intressant alls. Det intressanta är väl att jag åkte ner till Linköping i mitten av juli och äntligen fick träffa Jaime igen efter 2 månader och 5 dagar. Ordet för det:
Konstigt.

Konstigt men underbart! Jag kan för mitt liv inte förstå att vi var så lång tid ifrån varandra utan att ses. Hemskt jobbigt var det också, så frustrerande. När vi båda tittar tillbaka på det vill vi verkligen undvika det i framtiden. Aldrig vill jag vara med om det igen.

Nåväl, väl i Linköping fick vi tid för oss själva, tid att vänja oss vid att ha varandra i närheten igen. Men flyttstäda skulle också göras och jag måste bara håna en jacka som Jaime hade i sin garderob. Behöver jag nämna att den blev bortrensad?

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

22 år, kommer från Luleå, flyttade till Linköping när jag var 19 för att plugga till civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi under fem år. Under mitt tredje år på universitetet tog jag mitt pick och pack till Valencia. Det är där jag befinner mig nu. Med min spanjor som jag träffade när han åkte till Linköping under min första hösttermin, flyttade in i min korridor och som jag efter en mycket kort tid blev alldeles tokkär i. Passion och dans är något som liksom bara hör ihop. Lika mycket som alla vet att ett och ett blir två så är dans min passion i livet, och har alltid varit. Resten får ni fylla i själva genom att läsa min blogg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela